(391)
(412)
(78)
(141)
(106)
(60)
(99)
(186)
(118)
(30)
(20)
(45)
(14)
(11)
(6)
(24)
(0)
(37)
(4)
 www.wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [300] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Etażerka -  słupek pięciopółkowy 45 x 25 wys. 130
nr:2375
Wiola
2020-07-28 21:20:52
etażerka bardzo solidnie wykonana, piękny dekoracyjny wzór, polecam, jestem w 100% zadowolona z zakupu:)

Sklep ogólnie
Joanna
2020-07-25 10:08:01
Obsługa bardzo mila i sprawna, z pewnością nie jest to mój ostatni zakup. Wspierajmy polskie Rzemiosło!
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Joanna
2020-07-25 10:08:01
Szuflady są przepiękne, wykonane starannie, zgodne z zamówionym wymiarem.
Kosz na pościel i bieliznę. 30x30x60
nr:104
Piotr
2020-07-16 12:48:17
W mojej małej łazience idealnie sprawdza się jako kosz na bieliznę. . Może byłaby możliwa wersja z przykrywką zdejmowaną. Polecam . Wiklina to bardzo przyjazny materiał a nie wstrętne plastiki

Sklep ogólnie
Le Szapo
2020-07-16 12:01:11
Dziękujemy bardzo za wiklinową szufladę. Świetnie się sprawdza. Bardzo solidnie zfrobiona. Wymiar na zamówienie idealny. Pozdrawiamy.

Sklep ogólnie
Jola
2020-07-13 07:36:53
Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, wszystko jak należy , kosze o nietypowej rozmiarówce wykonane super. Polecam
Taca owalna ażurowa. 17x13, dno wew. 13x8.5, wys. 7
nr:2209
Beata
2020-07-12 20:02:05
Brak produktu.

Sklep ogólnie
Beata
2020-07-12 20:02:05
Bardzo sprawna obsługa. Realizacja szybsza niż termin przewidywany. Produkty zgodne z oczekiwaniami. Polecam!

Sklep ogólnie
Piotr
2020-07-12 19:24:30
Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą/producentem.
Wiklinowa osłona licznika, bezpieczników, rur, na zamówienie. xx
nr:3343
Piotr
2020-07-12 19:24:30
Towar naprawdę dobrej jakości. Polecam.

1 2 3 4 5 6 Dalej > [300] Koniec >>

Czy wiesz, że niektóre produkty możesz zamówić o dowolnych wymiarach?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2020 www.wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.