(391)
(412)
(77)
(144)
(106)
(60)
(99)
(186)
(118)
(28)
(20)
(45)
(14)
(11)
(6)
(24)
(0)
(37)
(3)
 www.wiklina.net
Opinie sklepu | Opinie produktów
Wszystkie opinie
pokazuj opinii na stronie
1 2 3 4 5 6 Dalej > [310] Koniec >>
produkt
imie/data opinia
Kosz, torba rogożynowa, długie rączki, mały Góra zewnątrz 37x15, dno 28 x 12 wys. 26, rączki około 24 cm z rączkami 50
nr:3451
Katarzyna
2021-04-13 18:38:34
Koszyk bardzo ładny, starannie wykonany. Szybka wysyłka. Polecam wszystkim.

Sklep ogólnie
Ola
2021-04-13 18:17:18
Prze piękne produkty które mają w sobie duszę. Luksusowe marki chwalą się produktami stąd z doczepionym własna metką a ceną wyższą trzykrotnie. Polecam
Kosz, torba rogożynowa, długie rączki, mały Góra zewnątrz 37x15, dno 28 x 12 wys. 26, rączki około 24 cm z rączkami 50
nr:3451
Ola
2021-04-13 18:17:18
Koszyk jest przepiękny! Idealny do codziennego użytku czy na plażę. Nie jest zbyt duży, idealnie mieści się pod pachą. Bardzo ładnie leży. Jest leciutki. Jest wykonany bardzo solidnie i z dbałością o detale.

Sklep ogólnie
Małgorzata
2021-04-08 14:06:45
Serdecznie polecam szawka solidnie wykonana,bardzo dobry kontakt.

Sklep ogólnie
Miroslawa
2021-04-05 03:27:23
Koszyk bardzo ładny ,szybka wysyłka Polecam
kosz rogożynowy tradycyjny duży. Góra zewnątrz 45x18, wys. 31, z rączkami 49, Dno 31 x 14, Rączki około 18
nr:2070
Miroslawa
2021-04-05 03:27:23
Koszyk bardzo ładny ,szybka wysyłka Polecam
Kwietnik srednica denka 25 wys. 62
nr:2422
Gabriela
2021-03-10 10:17:34
Ja już raz wyraziłam swoją opinię ,ale mogę raz jeszcze powtórzyć..... POLECAM BARDZO zakupy !
Szuflada, skrzynka z wikliny na dowolny wymiar i kolor. 50x30x15
nr:460
Renata
2021-03-09 15:11:19
Bardzo ładne i solidnie wykonane szuflady.

Sklep ogólnie
Renata
2021-03-09 15:11:19
Bardzo szybko wykonane i wysłane zamówienie, łatwy kontakt. Solidna firma, szczerze polecam

Sklep ogólnie
Ewa
2021-03-04 16:24:16
Jesteśmy zachwyceni i wdzięczni za piękne wyroby, bardzo miły kontakt w sprawie zamówienia i pełni podziwu dla wspaniałej pracy firmy! Dziękujemy i polecamy wszystkim!

1 2 3 4 5 6 Dalej > [310] Koniec >>

Czy wiesz, że aktualnie posiadamy w sprzedaży blisko 1500 produktów?

Polityka Cookies © Copyright 2002-2021 www.wiklina.net Wszelkie prawa zastrzeżone.